További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Husqvarna logo

Husqvarna SMART 48 - 10 M nagyfrekvenciás elektromos betonvibrátor

Cikkszám:
967 85 59-02 CLP1
Márka:
Husqvarna

Leírás

A betonvibrátorok a frissbeton tömörítését szolgálják. A betont bedolgozásakor tömöríteni kell annak érdekében, hogy az üregek és a légzárványok eltűnjenek. A beton tömörödik és szilárdsága növekszik a vibrálás következtében. A nagyfrekvenciás betonvibrátorok minden betonbedolgozási munkánál hatékonyan alkalmazhatók.
 
A Husqvarna SMART termékcsalád tagjai integrált, intelligens frekvencia-átalakítóval rendelkeznek; intenzív és professzionális használatra lettek kifejlesztve. A nagy centrifugális erő, a stabil sebesség és a nagy amplitúdó hozzájárul a hatékony betontömörítéshez. A 15 méter hosszú kábellel és a legalább 5 méteres tömlővel az egész munkaterület kiválóan elérhető. Az integrált frekvencia-átalakító jól védett az ütés, túlterhelés és túlmelegedés ellen. LED jelzőfény mutatja a betonvibrátor üzemállapotát és figyelmezteti a kezelőt, ha valamit ellenőrizni kell.
 
Műszaki adatok
Fej átmérő: 48 mm
Frekvencia: 12.000 vibráció/perc
Feszültség: 230 V
Frekvencia: 50/60 Hz
Áramerősség: 4.5 A
Tömlő hossza:10 m
Kábel hossza: 15 m
Hangteljesítmény: 91 dB(A)
Rezgésérték: 5.87 m/s2
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

tothkisgep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.28 Ft
Termékajánló