További termékeink
Termék kategóriák
CÉGÜNKRŐL
 
 
A vállalkozást Tóth Gyula alapította 1992. május 4-én, mint finommechanikai műszerész egyéni vállalkozóként. Első években kisgépek szervizelésével foglalkozott a vállalkozás nyírpazonyi telephelyén.
 
1994 szeptemberében nyitottuk meg kisgép üzletünket Nyíregyházán, Vasgyár u. 2/F szám alatt TÓTH KISGÉP Szaküzlet néven. Az üzlet nyitásával egy időben kötöttünk szerződést a Husqvarna magyarországi képviseletével a Husqvarna termékek szakszerű forgalmazására és szervizelésére.
 
Az erdészeti és kertészeti gépek mellett elkezdtük elsősorban ipari szerszámgépek forgalmazását a legnevesebb márkák közül, mint Metabo, Dewalt, AEG, Bosch, Flex, Rothenberger, Festool, Starmix, Wacker, Norton.
 
Üzletünk kínálatában szerepelnek széles választékban építőipari gépek: lapvibrátorok, döngölőgépek, aljzatvágók, talajfúrók, betonkeverők, betonvibrátorok, zsaluvibrátorok, vibrogerendák, betonsimítók, kőroppantók, vizesvágók, építőipari emelők, állványok és vibrohengerek. Áramfejlesztőket Honda és Kohler motoros 1,6 kW-os  teljesítménytől egészen az 500kVA-es Deutz dízelmotoros teljesítményig kínálunk.
 
Vízszivattyúkat háztartási elektromos kiviteltől a benzinmotoros tisztavizes és zagyszivattyútól a Lombardini motoros dízel átemelő szivattyúig.
 
A hegesztéstechnika területén a kis teljesítményű inverteres hegesztő készülékek és ipari célra alkalmas AC/DC AWI és fogyóelektródás CO gépek és azokhoz való kiegészítők találhatók meg weboldalunkon.
 
 
Fotógaléria
 
 
Képgaléria, 1/9Képgaléria, 2/9Képgaléria, 3/9Képgaléria, 4/9Képgaléria, 5/9Képgaléria, 6/9Képgaléria, 7/9Képgaléria, 8/9Képgaléria, 9/9
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

tothkisgep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 387.6 Ft
Termékajánló