További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Husqvarna logo

Husqvarna PW 480 magasnyomású mosó

180 bar, 540-610 l/h, 2900 W
Egységár (darab):
Bruttó: 224.990 Ft
Nettó: 177.157 Ft
Cikkszám:
970 46 83-01 GEP1
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna magasnyomású mosók

Leírás

HUSQVARNA PW 480 nagynyomású mosó
Extra nagy és erős magasnyomású mosó robusztus kialakítással, a legkeményebb kültéri tisztítási feladatokhoz készült. A nyomásszabályzóval tökéletesen beállíthatja a vízáramlást és az üzemi nyomást. Tartalmaz egy beépített mosószertartályt, amely az előlapon vezérelhető. A sárgaréz szivattyúfej kiemelkedő hosszú távú teljesítményt biztosít. Tartalmaz egy acélkarú nagynyomású tömlőt. A Low Force markolat kevesebb erőfeszítéssel és nagyobb kényelemmel aktiválja a ravaszt. Az indukciós motor megbízható teljesítményt biztosít, míg az alumínium hordozófogantyú megkönnyíti a szállítást. Gyors tömlőcsatlakozó, nagy és robusztus kerekek a jobb tapadás érdekében, valamint a hosszú szórólándzsa tovább növeli az élményt. Két forgó funkció, a fúvóka beállításához és a gyors csatlakoztatáshoz, megakadályozza a gondokat. A fedélzeti tartozéktároló, a tömlődob és a tápkábel tárolója hatékony működést tesz lehetővé. Két fúvóka tartozik hozzá.
 
Jellemzők
- Sárgaréz szivattyúfej: Az extra tartós szivattyúfej rézből készült, ami minimálisra csökkenti a törés veszélyét és biztosítja a kiváló hosszú távú teljesítményt.
- Acéllal megerősített nagynyomású tömlő: A rugalmas, nagynyomású tömlő acéllal van megerősítve, így extra tartósságot, könnyű kezelhetőséget és hosszú élettartamot biztosít.
- Praktikus tároló: Mindegyik mellékelt tartozék könnyen tárolható a készüléken, így könnyebben elérhető és hatékonyabb a munka.
- Indukciós motor: Az indukciós motor nagy teljesítményt és extra tartósságot és hosszú élettartamot ötvöz.
 
Technikai specifikációk
Teljesítmény: 2900 W
Max. nyomás: 180 bar
Üzemi nyomás (max.): 140 bar
Vízátfolyás: 540-610 l/h
Max. vízhőmérséklet: 60 °C
Max. önfelszívás: 1 m
Tartály űrtartalma: 2 l
Vezeték hossza: 5 m
Súly: 27.8 kg
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

tothkisgep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.93 Ft
Termékajánló