További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Husqvarna logo

Husqvarna LH 700 előre és hátra haladó lapvibrátor, 660 mm

Tömeg: 788 kg
Lapszélesség: 660 mm
Centrifugális erő: 95 kN
Motor: Hatz 1D90V
Cikkszám:
967 89 72-01 CCE1
Márka:
Husqvarna

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna előre és hátra haladó lapvibrátoros tömörítők

Leírás

A következő talajtípusokhoz ajánlott: iszap, makadám, homok és kavics.
 
Műszaki adatok
Motor: Hatz 1D90V
Teljesítmény: 11.0 kW
Üzemanyag: dízel
Működési tömeg: 788 kg
Frekvencia: 53 Hz
Centrifugális erő: 95 kN
Sebesség: 30 m/perc
Kéz/Kar rezgés a fogantyún: 3.3 m/s²
Hangteljesítmény, garantált: 109 dB(A)
Hangnyomás a kezelő fülénél: 98.4 dB(A)
Lapszélesség: 660 mm
Méret (H x Sz x M): 1880 x 660 x 1180 mm
 
Termék információ:
elektromos indítás
 
Opcionálisan rendelhető tartozékok:
- Hosszabbító lap készlet 2 x 75 mm (594 82 60-01)
- Hosszabbító lap készlet 2 x 150 mm (594 82 61-01)
 
Amikor a nagy infrastruktúrájú projekteknél magasak a minőségi és hatékonysági követelmények, a Husqvarna teljesen hidraulikus reverzibilis lapvibrátor termékcsaládját ajánljuk. A hidraulikus modellek háromféleképp növelik a hatékonyságot.
 
1) Az első a puszta teljesítmény és a vastag rétegek tömörítési képessége. Az LH 700 és LH 804 a legerősebb Husqvarna reverzibilis lapvibrátorok, amelyek a szemcsés talajok közepes és vastag rétegeinek tömörítésére alkalmasak – homoktól a kőzúzalékig. A méret és a tömörítési kapacitás aránya miatt ezek a gépek rugalmas és gazdaságos alternatívát jelentenek a hengerek számára, távoli vagy szűk helyeken.
 
2) A második mód az egyszerű használat. A 10 tonnás hengerével egyenértékű teljesítményt irányíthat néhány mozdulattal. A Bluetooth távvezérlővel a Husqvarna LH 804 még jobban segít Önnek, ha munka kezd nehéz lenni. A Bluetooth távvezérlő lehetővé teszi, hogy akár 30 méter távolságból is dolgozhasson, távol az akadályoktól, a füsttől és a földcsuszamlás kockázatától. Mivel a Bluetooth technológia rádióhullámokat használ, a távvezérlő és a gép között nincs szükség közvetlen rálátásra.
 
3) A harmadik mód az üzemidő növelése. A hidraulikus meghajtás növeli a megbízhatóságot. A híres gyártóktól származó hatékony motorok lecsökkentik az életciklus költségeit, és a nagy teherbírású alkatrészekből készült robusztus konstrukció biztosítja a folyamatos működést.
 
Távvezérlés: a Bluetooth távvezérlő rendszer távol tartja Önt a veszélyes helyektől. Az egyénileg párosított egységek azt jelentik, hogy a vezérlés és a vevő között nem áll fenn elektromágneses zavar kockázata. A Bluetooth nem igényel közvetlen rálátást a kommunikációs eszközök között, ami azt jelenti, hogy a kommunikáció akár objektumokon át is mindig fennmarad.
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

tothkisgep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.93 Ft
Termékajánló