További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Husqvarna logo

Husqvarna AUTOMOWER® 520 robotfűnyíró

max. 2400 m2 munkaterület, max. lejtés 45%, nagy vágási kapacitás
Egységár (darab):
Bruttó: 1.199.990 Ft
Nettó: 944.874 Ft
Cikkszám:
970 65 63-11 PAUT
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna robotfűnyírók

Leírás

Professzionális robotfűnyíró. Távvezérlést kínál, beleértve a lopáskövetést a Husqvarna Fleet Services szolgáltatáson keresztül PC-n/táblagépen, valamint teljes körű fűnyíróvezérlést és -konfigurálást okostelefonon keresztül. A GPS-alapú navigáció és az időjárás-időzítő biztosítja az összetett pázsit egyenletes lefedését, miközben a fűnyírás gyakoriságát automatikusan a gyep növekedéséhez igazítja. Minden típusú pázsitot kezel, és akár 45%-os (24°-os) meredek lejtőkön is megbirkózik, tökéletes vágási eredménnyel – még esős körülmények között is. A robusztus alapos felépítés tartósságot és megbízhatóságot biztosít.
 • Husqvarna Fleet Services™: a Husqvarna Fleet Services™ lehetőséget nyújt arra, hogy okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról többféle fűnyírót figyeljen és irányítson. Áttekintheti a fűnyíró állapotát vagy pontos helyét, megparancsolhatja nekik, hogy indítsák el, állítsák le vagy állítsák le őket a vihar érkezése előtt. Könnyen beállíthatók a vágási magasság és egyéb beállítások. Riasztásokat fogad és lopás esetén követheti a robotfűnyíró helyzetét - mindenhonnan. 10 éves mobil adatátviteli szerződés. 500-as sorozat alapfelszereltsége, X-line modelleknél opcionális. A Husqvarna Fleet Services™ együttműködik az összes többi HFS érzékelővel felszerelt termékkel is.
 • Pro felhasználói felület: a professzionális kezeléshez illesztett felület, vagyis minden beállítás és vezérlés távolról kezelhető a Husqvarna Fleet Services okostelefonos alkalmazással vagy PC-n / táblagépen keresztül. A termék ellenőrzése; állapotjelző LED és START / STOP funkciók. Leegyszerűsíti a tapasztalatlan felhasználók számára a használatot, és rongálás esetén minimalizálja a termékre gyakorolt ​​súlyos hatást.
 • GPS-navigáció: a GPS-es irányítású navigáció egyenletesen osztja fel a nyírást, ezzel a kert teljes lefedettségét biztosítva. Kezdésnek a rendszer térképet készít a gyepről, amelyen még a határolóhuzal és a vezetőhuzalok elhelyezkedését is jelöli. A Husqvarna Automower® ezután ennek megfelelően állítja be a vágási mintát, hogy kiváló vágási eredményt biztosítson.
 • Három vezetőszál: a három vezetőszál lecsökkenti a keresés idejét, még akkor is, ha a behatárolt terület igen nagy, bonyolult vagy több részre van osztva.
 • Kerék kefék: tartós, cserélhető poli-szálas kefék. Tisztán tartja a hajtókerekeket a vágott fűtől és a levelektől a jobb tapadás fenntartása érdekében.
 • Erőteljes kerekek durvább és agresszívabb abroncsmintával. Jobb tapadást és jobb teljesítményt biztosít lejtőkön és durvább terepen.
 • A PARK gomb megnyomásával visszahívhatja a fűnyírót a töltőállomásra, például nyilvános futballpályákon, golfpályákon, stb.
 • Ultra-halk motor: a robotfűnyíró egyedülálló vágórendszerének köszönhetően rendkívül csendesen dolgozik az Ön által meghatározott időben.
 • Elektromos magasságállítás: az elektromos vágásimagasság-szabályozásnak köszönhetően kényelmesen beállíthatja a kívánt magasságot a Husqvarna Automower® Connect alkalmazásban. A beállítás a fűnyíró főmenüjéből is elérhető.
 • Időjárás időzítő: a fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.
 • Igényes füves területek nyírására: a durva futófelületű, nagy kerekek kiváló tapadást biztosítanak még csúszós felületen is. A fűnyíró max. 45 fokos lejtőig használható.
 • Távoli indítási pontok x5: egyenletes vágási eredmény az egész gyepen, köszönhetően annak, hogy a szabadalmaztatott vezetőkábel mentén a töltőállomásból öt különböző távoli ponton lehet elindítani a fűnyírást. Minél nagyobb a füves terület, annál jobb és fontosabb a több kiindulási pont.
 • Rugalmas töltőállomás elhelyezés: lehetővé teszi a töltőállomás kerten belüli rugalmas elhelyezését, mely nagyban megkönnyíti a telepítést és megbízható csatlakozást biztosít minden alkalommal.
 • Egyensúlyellenőrzés: automatikusan érzékeli és értesíti, ha a vágórendszerben kiegyensúlyozatlanság lép fel, így biztosítja a problémamentes és csendes működést. A kiegyensúlyozatlanságot hiányzó, duplán felszerelt vagy sérült kések okozhatják.
 • Spirálvágás: a magas fűvel borított területeken a hatékony vágás érdekében a helyi és spirális vágási módok is használhatók. A spirális vágási funkció aktiválásakor a vágótárcsa érzékelői érzékelik, ha a fűnyíró magasabb fűvel borított területre lép, és automatikusan szisztematikus spirális vágási módra vált. A helyi vágás egy olyan mód, amellyel gyorsan le lehet nyírni egy adott területet. Ez bizonyos területeken, például a vágás idejére eltávolított kerti bútorok alatt lehet különösen hasznos. Helyezze a fűnyírót a kívánt területre, és válassza a Helyi vágás üzemmódot. A fűnyíró szűk spirál mintában vág, és amikor befejezte, automatikus üzemmódban folytatja a vágást.
 • Elülső ütköző: a gumiból készült első lökhárító a fűnyírót még inkább ellenállóvá teszi a fákkal, bokrokkal és egyéb tárgyakkal való ütközésekkel szemben.
 • GPS lopásvédelem: az Automower Connect®/Husqvarna Fleet Services™-zel felszerelt termékek azonnal megkezdik GPS alapú nyomkövetésüket, és értesítéseket küldenek készülékére. Különösen biztonságossá teszi az Automower® telepítését és minimalizálja a lopás kockázatát.
 • Megbízhatóság: a robotfűnyíró a megbízhatóságról szól. Husqvarna az elmúlt 20 év fejlesztései során finomította a fűnyírási koncepcióját a legmagasabb szintű megbízhatóság, minőség és vágási eredmény elérése érdekében, minimális segítség igénybevételével.
 • Halk működésű: az Automower® egyedülálló vágórendszerének köszönhetően rendkívül csendesen dolgozik az Ön által meghatározott időben.
 • Egyedülálló vágórendszer: a Husqvarna Automower® egyszerre csak keveset nyír le, de rendszeresen, ami szép és egészséges pázsitot eredményez. A robusztus vágótárcsára éles, borotvapengeszerű, erős szénacélból készült kések kerültek felszerelésre. Ez biztosítja a hatékony működést és a rendkívül alacsony energiafogyasztást.
 • Lopásvédelem: hangos riasztóval és PIN-kódos zárral van felszerelve a lopás kockázatának minimalizálása érdekében. Ha a fűnyírót elviszik, a riasztás elindul, és csak a fűnyíró egyedi PIN-kódjával lehet kikapcsolni.
 • Automatikus feltöltés: amikor az Automower® -nek több energiára van szüksége, önállóan visszatalál a töltőállomásra.
 • Időkapcsoló: a könnyen programozható heti időzítő funkcióval pontosan lehet ütemezni az Automower® működéséhez szükséges időintervallumokat.
 • Emelés- és borulás-érzékelők: ha felemelik a földről vagy fölborul az Automower® akkor a fűnyírás automatikusan leáll. A sérülésveszélyt az is csökkenti, hogy a vágókések a gép belső részén helyezkednek el. Abban az esetben, ha az Automower® akadályba ütközik, leáll és más irányba tereli önmagát anélkül, hogy bármilyen kárt okozna.
 • Időjárásálló: az Automower® éjjel-nappal dolgozhat, ugyanis kialakításának köszönhetően tökéletesen működik az időjárástól teljesen függetlenül. Az Automower® még a zord északi klímának is ellenáll minden gond nélkül.
 
Munkakapacitás
Munkaterület-kapacitás: 2400 m²
Maximális emelkedés a határvezetéknél: 15 %
A munkaterület maximális emelkedése: 45 %
Keresőrendszer: Pentasearch
Feltöltő rendszer: automata

Befoglaló méretek
Súly: 13,3 kg
Termék mérete, hossz: 72 cm
Termék mérete, szélesség: 56 cm
Termék mérete, magasság: 31 cm

Termékadatok
Színkód: narancssárga, szürke
Védelem: IPX4
Akkumulátor típusa: Lítium-ion
Akkumulátor teljesítmény: 5 Ah
Töltőáram: 2,2 A
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő: 75 perc
Átlagos feltöltési idő: 50 perc
Átlagos havi energiafogyasztás maximális használat mellett: 17 kWh

Vágórendszer
Vágási rendszer: 5 elforduló kés
Vágási magasság, max.: 60 mm
Vágási magasság, min.: 20 mm
Vágási szélesség: 24 cm

Biztonság
GPS lopásvédelem: igen
Geokerítés: igen
PIN kód: igen
Vészjelzés: igen
Emelésérzékelő: igen
Borulásérzékelő: igen
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

tothkisgep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 387.6 Ft
Termékajánló