További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Husqvarna logo

Husqvarna AUTOMOWER® 435X AWD robotfűnyíró

max. 3500 m2 munkaterület, max. emelkedés 70%
Egységár (darab):
Bruttó: 2.119.900 Ft
Nettó: 1.669.213 Ft
Cikkszám:
967 85 33-11 AUTM
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna robotfűnyírók

Leírás

HUSQVARNA AUTOMOWER® 435X AWD robotfűnyíró
  • A Husqvarna Automower® 435X AWD - egy igazi úttörő a robotfűnyíró piacon.
  • Egy összkerék-meghajtású modell, amely könnyedén elboldogul akár 3500 m² gyepterülettel, az elé kerülő akadályokkal, nehéz tereppel, valamint 70%-os emelkedőkkel is megbirkózik.
  • A robotfűnyíró X-line kialakítású, LED fényszórókkal van ellátva, észleli a távoli objektumokat is, valamint intuitív módon együttműködik az Automower® Access rendszerrel.
  • A gép Automower® Connect-tel van felszerelve és GPS lopás elleni nyomkövetőt is tartalmaz.
Jellemzők
- Automower® összkerék-meghajtás: Az Automower® összkerék-meghajtású (AWD) modellek olyan technológiával vannak felszerelve, mely egyenként optimalizálja a kerekek vezérlését, hogy a legnagyobb kihívást jelentő terepeken is kiemelkedő teljesítményt nyújtson a gép. Lenyűgöző tulajdonsága, hogy képes megbirkózni akár a 70% (35°) emelkedővel is. Az Automower összkerék-meghajtás (AWD) átírja az autonóm zöldfelület karbantartásának szabályait, egyben biztonságosabbá téve a munkát.
- Csuklós hátsó kialakítás: Az Automower® összkerék-meghajtású (AWD) modellek csuklós hátsó kialakításának köszönhetően kiváló irányíthatósággal rendelkeznek és jól navigálnak komplex pázsiton, valamint átjárókon. A hátsó forgó megoldás jelentősen javítja a tapadást nehéz terepen, növelve az AWD működésének hatékonyságát.
- Automower® Access: Az új Automower® Access lehetővé teszi, hogy a felhasználó kapcsolatba lépjen a géppel egy állapotfelmérővel és görgetővel ellátott magas felbontású színes kijelzőn keresztül, mely az irányítás egy intuitív, mégis szofisztikált módját valósítja meg. Az ikon-alapú nyelv intuitív módon integrálódik az Automower® Connect okostelefon applikációval, mely így gördülékeny felhasználói élményt nyújt.
- GPS-navigáció: A beépített GPS-rendszer feltérképezi a kertet és a telepített határoló és a vezérlő kábeleket is. A Husqvarna Automower® regisztrálja, hogy a kert mely részei vannak lefedve és annak megfelelően állítja be a vágási útvonalat. Így biztosítja a nyírt felület optimális lefedettségét és a kiváló vágási eredményt.
 
Technikai adatok
Max. munkaterület: 3500 m²
Max. emelkedés a határvezetéknél: 50%
Max. munkaterület emelkedés: 70%
Óránkénti területkapacitás: 146 m2
Keresőrendszer: négyszeres keresés
Akkumulátor típusa: Li-ion, 5 Ah
Vágási szélesség: 22 cm
Vágási magasság: 30 - 70 mm
 
Felszereltség:
GPS lopásvédelem
Vészjelzés
Tartalék kések: 6 db
Információs panel: Color Display TFT 2,8” QVGA
Emelésérzékelő
PIN kód
Borulásérzékelő
Ultrahangos érzékelő
 
Méretek: 93 x 55 x 29 cm
Súly: 17.3 kg
 
Ajánlott telepítő készlet: nagy (967 97 23-01) - nem része a szállítási terjedelemnek!
 
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

tothkisgep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.28 Ft
Termékajánló