További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Husqvarna logo

Husqvarna AUTOMOWER® 310E NERA robotfűnyíró

max. 1000 m2 munkaterület, max. emelkedés 30%
Egységár (darab):
Bruttó: 764.990 Ft
Nettó: 602.354 Ft
Cikkszám:
970 65 41-11 AUTM
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna robotfűnyírók

Leírás

Robotfűnyíró EdgeCut-tal közepes méretű pázsitokhoz.
  • A Husqvarna Automower® 310E NERA egy robotfűnyíró 1000 m²-es pázsitig.
  • EdgeCut funkcióval rendelkezik, amely minimálisra csökkenti a pázsitszélek nyírásának szükségességét, így időt és erőfeszítést takarít meg.
  • A 310E NERA lehetőséget kínál fizikai határokkal vagy vezeték nélküli telepítésre a Husqvarna EPOS™ segítségével. Az EPOS™ lehetővé teszi a teljes rugalmasság megtapasztalását a virtuális határokkal, amelyet a műholdalapú technológia tesz lehetővé 2-3 cm-es pontossággal. Ez azt is jelenti, hogy nem áll fenn a vezetéktörés veszélye. Ezenkívül az EPOS™ lehetővé teszi a Zone Control funkciót, így az Automower® Connect alkalmazáson keresztül az Ön igényeihez igazíthatja a pázsitot, és több munkaterületet hozhat létre különböző beállításokkal. Ugyanilyen egyszerűen létrehozhatók ideiglenes tartózkodási zónák a szezonális vadvirágok vagy a kerti projektek megőrzésére.
  • Az Automower® Connect alkalmazással a világ bármely pontjáról figyelheti fűnyíróját, és integrálhatja okosotthonába. Parancsokat küldhet, megtekintheti, módosíthatja a fűnyíró beállításait, és értesítéseket kaphat a teljes gyepszabályozás érdekében.
 
Szállítási terjedelem:
  • töltőállomás
  • 9 db tartalék kés
  • tápegység
  • 10 m kisfeszültségű kábel
 
Munkakapacitás
Munkaterület-kapacitás: 1000 m²
Maximális emelkedés a határvezetéknél: 20 %
A munkaterület maximális emelkedése: 30 %
Max. aktív idő: 17 óra
Keresőrendszer: négyszeres keresés
Követi a határoló vezetéket: 2
Feltöltő rendszer: automata

Befoglaló méretek
Súly: 12,2 kg
Termék mérete, hossz: 68 cm
Termék mérete, szélesség: 44 cm
Termék mérete, magasság: 28 cm

Termékadatok
Színkód: szürke
Zajszint: 60 dB(A)
Védelem: IPX5
Akkumulátor típusa: Lítium-ion
Akkumulátor kapacitás: 2 Ah
Töltőáram: 2,2 A
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő: 50 perc
Átlagos feltöltési idő: 40 perc
Átlagos havi energiafogyasztás max. használat mellett: 11 kWh

Vágórendszer
Vágási rendszer: 2 tárcsa 3 elforduló késsel
Vágási magasság, max.: 55 mm
Vágási magasság, min.: 20 mm
Vágási szélesség: 22 cm
Vágási magasság állítás: elektromos

Vezérlés
Billentyűzet: Jogwheel, display and status LED:s/App
Információs panel: Color Display TFT 2,8” QVGA
Connectivity: Bluetooth®, Wi-Fi
App controlled: Automower® Connect
Smart Home integration: igen
Firmware Update: FOTA

Biztonság
GPS lopásvédelem: nem
Geokerítés: igen
PIN kód: igen
Vészjelzés: igen
Emelésérzékelő: igen
Borulásérzékelő: igen
 
 
Jellemzők:
  • Az Automower® NERA termékcsalád a Husqvarna EPOS™ rendszerrel a teljesen testre szabható gyepkarbantartás szabadságát kínálja, mivel a fizikai vezetékek helyett a műholdalapú technológia segítségével virtuális határokat hoz létre.
  • Automower® Connect app: élvezze a távvezérlés kényelmét az okostelefonjáról a Husqvarna Automower® Connect alkalmazással. Többek között kezelheti és felügyelheti Husqvarna robotfűnyíróját, módosíthatja a beállításokat, és könnyen hozzáférhet olyan információkhoz és tippekhez, amelyek gondozásmentessé teszik a gyep karbantartását. Modelltől függően mobiltelefonos, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat áll rendelkezésre.
  • Elektromos magasság állítás: az elektromos vágási magasság-szabályozásnak köszönhetően kényelmesen beállíthatja a kívánt magasságot a Husqvarna Automower® Connect alkalmazásban. A beállítás a fűnyíró főmenüjéből is elérhető.
  • GPS-navigáció: a GPS-es irányítású navigáció egyenletesen osztja fel a nyírást, ezzel a kert teljes lefedettségét biztosítva. Kezdésnek a rendszer térképet készít a gyepről, amelyen még a határolóhuzal és a vezetőhuzalok elhelyezkedését is jelöli. A Husqvarna Automower® ezután ennek megfelelően állítja be a vágási mintát, hogy kiváló vágási eredményt biztosítson.
  • Kiváló interakció: a kényelmes hangvezérlés és állapotfrissítések érdekében kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Home és az IFTTT szolgáltatásokkal. Ez minden Husqvarna Automower® modellre vonatkozik, amely mobil- vagy Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik; lehetővé teszi, hogy olyan hangutasításokat hajtson végre, mint az indítás, leállítás és parkolás; állapotfrissítéseket kaphat a fűnyíróról hangasszisztens megkérdezésével; valamint használhatja IFTTT rutinokban és még sok másban. Az Automower® Connect segítségével robotfűnyíróját a Gardena Smart System rendszerrel is integrálhatja, így a fűnyírás és az öntözés együtt is működhet.
  • Smart Connections with IFTTT: használja az Automower® Connect alkalmazásban található okoscsatlakozásokat, vagy hozzon létre saját rugalmas rutinokat az IFTTT segítségével, hogy még jobban integrálja az Automower® fűnyírót okosotthonába. Szeretné, hogy a fűnyíró leparkoljon, mire a gyerekek hazaérkeznek az iskolából, vagy ha az időjárás-előrejelzés nagy esőt jelez? Szeretné esetleg a működését tökéletesen az időjáráshoz hangolni? Az IFTTT („If This, Then That”– ha ez van, akkor az történjen) alkalmazás ingyenes és egyszerűen használható.
  • Automower® Access: a nagy felbontású színes kijelzővel, navigációs tárcsával és állapotjelzőkkel rendelkező Automower® Access felhasználói felület intuitív módot biztosít a fűnyíró vezérléséhez. Az ikonalapú tervezési nyelv intuitív módon épül be az Automower® Connect alkalmazásba, így zökkenőmentes felhasználói élményt nyújt.
  • Időjárás időzítő: a fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.
  • FOTA - Firmware-Over-The-Air: az Automower® Connect alkalmazáson keresztül könnyedén elvégezheti a szoftverfrissítéseket az új funkciók és frissítések engedélyezése érdekében.
  • Átjárók automatikus kezelése: a Husqvarna Automower® automatikusan érzékeli a szűk átjárókat és akár a legszűkebb átjárón is keresztülhalad. Az átjárón keresztülhaladva megváltoztatja az útvonalát, elkerülve azt, hogy felesleges nyomokat hagyjon.
  • Spirálvágás: a magas fűvel borított területeken a hatékony vágás érdekében a helyi és spirális vágási módok is használhatók. A spirális vágási funkció aktiválásakor a vágótárcsa érzékelői érzékelik, ha a fűnyíró magasabb fűvel borított területre lép, és automatikusan szisztematikus spirális vágási módra vált. A helyi vágás egy olyan mód, amellyel gyorsan le lehet nyírni egy adott területet. Ez bizonyos területeken, például a vágás idejére eltávolított kerti bútorok alatt lehet különösen hasznos. Helyezze a fűnyírót a kívánt területre, és válassza a Helyi vágás üzemmódot. A fűnyíró szűk spirál mintában vág, és amikor befejezte, automatikus üzemmódban folytatja a vágást.
  • Profilok: hozzon létre több profilt egyedi beállításokkal, így könnyebben használhatja a fűnyírót több helyszínen. Az egyes profilok és telepítések személyes nevei révén a fűnyíró menüjén keresztül könnyen válthat a különböző beállítások között.
  • Könnyű tisztíthatóság: a robotfűnyíró külsejét és alját kerti tömlővel könnyen lemoshatja. Levehető felső burkolat és test a könnyű tisztítás és elérhetőség érdekében.
  • Secondary Area: ha a gyepen két, egymáshoz nem kapcsolódó terület van, állítson be egy másodlagos területet a fűnyíró számára kialakított átjáróval. A másodlagos terület beállításához a határolóhuzallal alakítson ki egy szigetet a másodlagos terület körül. A telepítés után manuálisan mozgassa a fűnyírót a két terület között, és a fűnyíró a kiválasztott ideig vagy az akkumulátor lemerüléséig fog vágni.
  • GeoFence: ha a fűnyíró az előre meghatározott területen kívülre kerül, az alkalmazás erről értesíti, így minimálisra csökkentve a lopás kockázatát. Egyszerűen használja az Automower® Connect alkalmazást a fűnyíró geokerítés területének meghatározásához, így mindig tudni fogja, hogy épp hol van.
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

tothkisgep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 392.28 Ft
Termékajánló