További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Husqvarna logo

Husqvarna Aspire™ P5-P4A akkumulátoros ágvágó láncfűrész (akku és töltő nélkül)

18 V, 5 m/s
Egységár (darab):
Bruttó: 44.990 Ft
Nettó: 35.425 Ft
Cikkszám:
970 62 13-02 ASP1
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna akkumulátoros láncfűrészekHusqvarna akkus láncfűrészek

Leírás

Erőteljes akkumulátoros ágvágó láncfűrész intelligens tárolóval
 • Kompakt kézi akkumulátoros ágvágó láncfűrész, tökéletes fák metszéséhez, kerti hulladékok kivágásához és kisebb asztalos munkákhoz. A bevált láncfűrész-szakértelmünkre épített, sokoldalú mini ágvágó láncfűrész elég robusztus ahhoz, hogy könnyen vágjon 75 mm átmérőjű ágakat.
 • A lánc és a vezetőlemez egyszerű és szerszámmentes cseréjével, valamint a csúszásgátló fogantyúval és felügyelet nélkül hagyott automatikus leállítás által biztonságosan használható.
 • Bio láncolaj a csomagban (50 ml).
 • A Husqvarna Aspire akkumulátoros szerszámokat a korlátozott hely figyelembevételével fejlesztették ki. Ezért minden termékhez tartozik egy személyre szabott tárolókampó, amely közvetlenül a falra rögzíthető, vagy a Husqvarna Aspire tárolósín rendszerrel együtt használható (a tárolósín nem tartozik a szállítási terjedelembe).
 • Ez a termék a POWER FOR ALL ALLIANCE része, és kompatibilis a részt vevő márkák számos más akkumulátorával és töltőjével. Ez azt jelenti, hogy csak egy akkumulátort kell vásárolnia minden otthoni és kerti termékéhez.
 • Akkumulátor és töltő nélküli változat!
 
Szállítási terjedelem:
 • 5" láncvezető
 • SP11G fűrészlánc
 • 50 ml bio láncolaj
 • méretre szabott kampó
 
Műszaki adatok:
Feszültség: 18 V
Láncosztás: 1/4"
Láncvezető hossza: 5"
Lánctípus: SP11G
Láncsebesség maximum teljesítményen: 5 m/s
Súly akkumulátor és vágóberendezés nélkül: 1,3 kg
Zajszint: 75 dB(A)
Garantált zajnyomás, LWA: 91 dB(A)
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) hátsó fogantyú: 0,8 m/s2
 
 
Jellemzők:
 • Az egyedi kampóval és kompakt kialakítással rendelkező eszközt az egyszerű tárolást szem előtt tartva tervezték meg. Az állítható, összehajtható vagy levehető alkatrészeknek köszönhetően az Aspire™ szerszámok könnyen még kisebb méretűvé alakíthatók, megkönnyítve a tárolást és a szállítást szűk helyeken, például kis fészerekben vagy autókban. A minden csomagban megtalálható kampó segítségével választhat, hogy közvetlenül a falon tárolja őket, vagy felakaszthatja a Husqvarna Aspire™ tárolórendszer részét képező, falra szerelhető tárolósínre. A síntartozék külön kapható.
 • POWER FOR ALL ALLIANCE battery system: a 18 V-os POWER FOR ALL ALLIANCE akkumulátorrendszer optimális választás az otthoni és kerti feladatokhoz. Egy akkumulátor több eszközhöz és kertészeti márkához használható, ami nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé és kevesebb helyet igényel. A Husqvarna két méretben elérhető, 18 V-os akkumulátorait az Aspire™ eszközökhöz optimalizálták a jobb teljesítmény és a hatékony üzemidő érdekében, valamint annak biztosítására, hogy az akkumulátorok többféle csináld-magad kerti projekthez megfelelők legyenek. Emellett a kompakt akkumulátorméret és a kis súly megkönnyíti a használatot, így minden feladat kényelmesebben és hatékonyabban végezhető.
 • Aspire™ Userfriendly Digital Interface: élvezze a teljes kontrollt és a hatékony munkavégzést a Husqvarna Aspire™ digitális felhasználói felülettel. Digitális felhasználói felület, amellyel egyszerűen, egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatja a gépet. Kényelmesen, közvetlenül a kijelzőn megtekintheti a szerszám akkumulátorának állapotát, így hatékonyan tervezheti meg feladatait, és csak szükség esetén kell megállnia tölteni.
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

tothkisgep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.28 Ft
Termékajánló