További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Husqvarna logo

Husqvarna 120iBV szénkefe nélküli akkumulátoros lombfúvó és -szívó (akku és töltő nélkül)

36 V, 48 m/s
Egységár (darab):
Bruttó: 84.990 Ft
Nettó: 66.921 Ft
Cikkszám:
970 64 98-02 GEP1
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna lombfúvókHusqvarna akkus lombfúvók

Leírás

 • A multifunkciós és akkumulátoros Husqvarna 120iBV akkumulátoros lombfúvó ideális a kis és közepes kerti munkák elvégzéséhez.
 • Fúvásról szívásra egyszerűen, szerszám nélkül átválthat, az optimális üzemidőt és teljesítményt pedig egy szénkefe nélküli motor biztosítja.
 • A 120iBV egy jól kiegyensúlyozott, kompakt és könnyen kezelhető eszköz párnázott hevederrel, hogy hatékonyabb legyen és kevésbé fáradjon el.
 • Élvezze az intuitív és kényelmes használatot az ergonomikus fogantyúknak és a digitális kezelőfelületnek köszönhetően.
 • A lombfúvó a Husqvarna rugalmas, 36 V-os BLi-X rendszerének része, amely lehetővé teszi, hogy egy akkumulátor több szerszámhoz is használható legyen.
 • Akkumulátor és töltő nélküli változat!
 
Szállítási terjedelem:
 • szimpla heveder
 • kerek szívócső
 
Műszaki adatok:
Feszültség: 36 V
OEM szívócső: kerek
OEM heveder: szimpla heveder
Légáramlás a csőben: 7,36 m³/perc
Levegő sebessége (kerek csővég): 48 m/s
Súly akkumulátor nélkül: 4,2 kg
Zajszint: 84 dB(A)
Zajszint, mért: 97 dB(A)
Garantált zajnyomás, LWA: 100 dB(A)
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) hátsó fogantyú: 1,7 m/s²
 
 
Jellemzők:
 • User friendly keypad: a felhasználóbarát billentyűzetnek köszönhetően egyetlen gombnyomással optimalizálhatja a termék teljesítményét. Az akkumulátor állapotát jelző LED-ekkel és a sebesség beállítására szolgáló tárcsával.
 • Rendkívül könnyű és ergonomikus kialakítás: kompakt, könnyű kialakítás a kényelmes, ergonomikus használat és a testet kevésbé terhelő használat érdekében
 • Kefe nélküli motor: a kefe nélküli motor a kefés motorokhoz képest nagyobb hatékonyságot és hosszabb élettartamot biztosít, valamint kevesebb karbantartás igényel. Mivel nincsenek kefék, megszűnik a súrlódás, nem vész el energia, és a motor hűvösebben képes működni. Ez kiküszöböli a kopott kefék karbantartásának vagy cseréjének szükségességét, így élvezheti a jobb teljesítményt és a nagyobb nyomatékot.
 • Az akkumulátor vízszintesen helyezkedik el a gépben, így kisebb a kockázata, hogy az akkumulátorrekeszbe szennyeződés, víz, faforgács vagy por kerüljön, amik érintkezési problémát okozhatnak. Emellett javítja a szerszám súlyeloszlását és egyensúlyát, amely így felhasználóbarátabb és könnyebben irányítható. A testben elhelyezett akkumulátorrekesz nagyfokú rugalmasságot biztosít, mivel lehetővé teszi különböző méretű akkumulátorok használatát.
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

tothkisgep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.28 Ft
Termékajánló