További termékeink
Termék kategóriák
Husqvarna logo

Husqvarna AUTOMOWER® 430X robotfűnyíró

max. 3200 m2 munkaterület, max. emelkedés 45%, ultracsendes
Cikkszám:
967 85 28-11 AUTM
Márka:
Husqvarna

Leírás

HUSQVARNA AUTOMOWER® 430X robotfűnyíró
  • Fejlett, nagyméretű modell az X-line sorozatból, mely világelső a robotfűnyírásban.
  • Elég okos ahhoz, hogy megbirkózzon a nagy és komplex gyepek által okozott kihívásokkal, továbbá többféle keskeny átjáróval, terepen lévő akadályokkal, vagy akár 45% emelkedőkkel is.
  • A robotfűnyíró a GPS-el támogatott navigáció és az Automower® Connect mellett számos egyéb funkcióval együtt egy intelligens módot kínál Önnek, hogy a gyepet zölden, egészségesen és tökéletesen nyírva tarthassa.
  • Az Automower® Connect applikáción keresztül Önnél marad az irányítás: legyen naprakész és kövesse nyomon robotfűnyíróját, bárhol is legyen a világon.
Jellemzők
- GPS-navigáció: A beépített GPS-rendszer feltérképezi a kertet és a telepített határoló és a vezérlő kábeleket is. A Husqvarna Automower® regisztrálja, hogy a kert mely részei vannak lefedve és annak megfelelően állítja be a vágási útvonalat. Így biztosítja a nyírt felület optimális lefedettségét és a kiváló vágási eredményt.
- LED fényszórók: Energiatakarékos LED fényszórók a könnyebb láthatóságért és irányításért még sötétben is. A fények villogni kezdenek, ha valamilyen meghibásodás történik.
- Kiváló interakció: Az összes Automower® Connect-tel felszerelt robotfűnyíró kompatibilis az Amazon Alexa-val és a Google Home-mal. Így csak szóbeli parancsot kell adnia eszközének, és a Husqvarna Automower® már el is kezdi a feladatot. Hangasszisztense érteni fogja a leggyakoribb parancsokat, úgy mint indítás, leállítás, parkolás, vagy állapotjelentés.
- Ultra-halk motor: A robotfűnyíró egyedülálló vágórendszerének köszönhetően rendkívül csendesen dolgozik az Ön által meghatározott időben.
 
Technikai adatok
Max. munkaterület: 3200 m²
Max. emelkedés a határvezetéknél: 15%
Max. munkaterület emelkedés: 45%
Óránkénti területkapacitás: 133 m2
Keresőrendszer: négyszeres keresés
Akkumulátor típusa: Li-ion, 5 Ah
Vágási szélesség: 24 cm
Vágási magasság: 20 - 60 mm
 
Felszereltség:
GPS lopásvédelem
Vészjelzés
Tartalék kések: 6 db
Információs panel: MonoChrome Graphical Display 2,8”
Emelésérzékelő
PIN kód
Borulásérzékelő
 
Méretek: 72 x 56 x 31 cm
Súly: 13 kg
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

tothkisgep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Termékajánló